Blogger Kitlesi Facebook Kitlesi Olsaydı Ne Olurdu?

Bu yazıda Blogger kitlesi eğer Facebook kitlesi gibi olsaydı ortaya ne tür malzemeler çıkardı onları düşüneceğiz. Düşündükçe rahatlayacağ...

Blogger Kitlesi Facebook Kitlesi Olsaydı Ne Olurdu?

Bu yazıda Blogger kitlesi eğer Facebook kitlesi gibi olsaydı ortaya ne tür malzemeler çıkardı onları düşüneceğiz. Düşündükçe rahatlayacağız. Evet, düşün düşün... Hah, işte başlıyoruz!

1-) Dayım, güzel blog yapmışsın helal olsun.

Facebook kitlesini hepimiz biliyoruz. Facebook ailecek kullanılır. Aile içerisinde birbirlerini eklemezlerse aralarında kırgınlık yaşanır. Ola ki ekledi, bir fotoğraf attığı zaman fotoğrafa ilk yorum dayısından gelir. "Eyvallah dayı, sağ olasın."

2-) Sen bilgisayarla uğraşıyorsun, blog çalabiliyor musun?

Evet, blog da çalarız, facebook da çalarız. Aklına gelebilecek her şeyi çalarız. Nasıl olsa bilgisayar ile uğraşan herkes hacker oluyor. Hekır Okan'dan itibaren nesilden nesle ürüyoruz.

3-) Annesinin kuzusu, yine güzel bir yazı girmiş.

Anneden yorum kaçar mı hiç! Yapıştırır her içeriğe yorumu tabii. Eh, Google Amca'nın da hoşuna gitmez değil bu pek? "Teşekkür ederim, anneciğim."

4-) Aşkım, sen benimle ilgileneceğine bloğunla mı ilgileniyorsun?

Hop dedik! Sevgiliden kaçar mı? Gelir hemen bir yorum. "Ya aşkım, tabii ki sen daha özelsin. Blog kimmiş ki yani?"

5-) Son içeriğe yorum at. Karışılıklı yorum atılır.

Fire in the hole! Kaç kaç, primciler geldi. Ben bile tahmin edememiştim bunların geleceğini. Buraya bile geldiler. Durumumuz vahim!

Son olarak bir cümle ile yazıyı sonlandıralım. Biz kitlemizden memnunuz, mümkünse gelmeyin. 😊

Yazıyı beğendin mi? Şunlara da bir göz atabilirsin.

0 yorum