Facebook, 13 Reasons Why Paylaşımlarını Detaylı İnceleyecek!

Netflix'in yapımlarından 13 Reasons Why, şüpheniz 2017 yılının en çok konuşulan dizilerinden birisi oldu. Bu dizinin tartışmaları uzu...

Facebook, 13 Reasons Why Paylaşımlarını Detaylı İnceleyecek!

Netflix'in yapımlarından 13 Reasons Why, şüpheniz 2017 yılının en çok konuşulan dizilerinden birisi oldu. Bu dizinin tartışmaları uzun süre boyunca sürdü, sürmeye devam ediyor. Dizinin bazı ülkelerde yasaklanmasını mı dersin, okulda dizi hakkında konuşulmasının yasaklanmasını mı dersin. Düşünebileceğimiz her şey oldu. Bunun temel nedeni, 13 Reasons Why dizisinin gençleri intihara yöneltebileceği düşüncesi.

Facebook ise bunun üzerine en çok yapmak istediği şeyi, intiharı önlemeyi sağlamak amacıyla 13 Reasons Why dizisi hakkında yapılan paylaşımların daha detaylı gözden geçirilmesi kararını aldı. Bundan sonra 13 Reasons Why dizisi hakkında yaptığınız her paylaşım facebook moderatörleri tarafından incelenecek gibi görünüyor.

Bu tabii ki her dizi hakkında paylaşım yapan insanın intihar edeceği anlamına gelmez. Fakat bu sosyal mecrada yapılan canlı yayınlardaki anıları düşünürsek, bu alınabilecek en iyi önlemlerden birisi oluyor.

Yazıyı beğendin mi? Şunlara da bir göz atabilirsin.

0 yorum